zznark;D

Heejj!:) Gud vad trött jag blev!;o men jag vaknade ju halv tio imorse så det kan bero på det, men jag tänker inte gå och sova för igår gick jag och la mig klockan 12 men ikväll ska jag försöka vara uppe längre än 12 och våra främmande är fortfarande kvar här så då är det ändå ingen ide att sova för jag kommer inte kunna somna när dom pratar och skrattar så högt även om jag har stängd dörr. Det blev bara godis till efterrätt för mamma orkade inte göra vit choklad och hallon men det var ändå gott med godis=) Nä jag kanske ändå ska lägga mig för jag känner att mina ögonlock blir tyngre och tyngre för varje sekund....eller förresten jag ska försöka att hålla mig uppe iaf haha!;p
ska kila nu! bye

Laxsoppa

Hejj!=) Vi har ätit laxsoppa för ett tag sen, det var inte så gott men jag åt ändå jag är inte så förtjust i lax;p Till efterrätt blir det typ vit choklad och hallon och godis mumsigt!;) Nä nu måste jag väl gå tillbaka ner till gästerna, inte för att det är så kul men jag är ju väldigt oartig som går och sätter mig vid datorn när man har folk hos sig hehe:p men skriver säkert senare!
Bye!

HJÄLP THERESE PERLMAN HITTA SIN STULNA VALP!


Therese Perlmans lilla rottisvalp har blivit stulen. Jag hoppas att jag genom detta inlägg kan få er att lägga upp detta på eran blogg och uppmana era läsare att göra detsamma. Så ni som läser detta, gör detta till en kedjereaktion,få detta inlägg att kretsa på internet så förhoppningsvis kanske någon vet något!
Har ni sett denna hund kontakta personen längst neri inlägget eller polisen på 11414.  Sånt här ska inte och får inte hända. Jag har själv hund och han har försvunnit. Så jag vet hur det känns. Jag hoppas vi alla kan hjälpa Therese och hitta sin hund !

Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö.
Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad.
Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.
Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.
Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst.
Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.
SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på.
Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman 070-4164073
Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
Kontaka mig eller polisen på 11414

Hamburgare

Hejhej!=) Åt lunch för en stund sen, mamma och bror hade köpt hamburgare men jag åt inte så mycket för jag är inte så förtjust i hamburgare. Vi ska ha främmande ikväll fast det är bara pappa som känner dom typ och det är inget barn i min ålder bara tonåringar:( Och min storasyster ska fira en kompis som fyllt år ikväll så det blir som tråkigt för mig;/ Men jag får väl försöka hitta på något roligt att göra, men nu ska jag gå ut med Izidor tror jag:) Vad ska ni andra hitta på ikväll?:)

31/1

Godmorgon! har ni sovit gott?:) det har jag. Iaf så vaknade jag vid halv tio tror jag, klev upp direkt och duschade och jag lovar er jag kan verkligen duscha länge minst en halv timme typ haha! Magen skriker efter frukost nu så jag måste nog äta. Och för att det inte ska bli ett allt för tråkigt inlägg så bjuder jag på en bild;)
jordgubbar<3:)


Trött...

Gud vad trött jag börjar bli men det beror nog på att jag klev upp tidigt imorse, vad härligt det ska bli att få sova ut;D Jag ska prova spela tennis, jag har gjort det nån gång tidigare men det var längesen;p Jag har bestämt att jag ska typ åka skidor på vintern och jogga på sommaren, för det är mycket roligare att jogga på sommaren än på vintern men det finns ju dom som springer både vinter och sommar men jag har ju joggat några gånger nu i vinter men det känns som att det är härligare att springa på sommaren;) Nä nu är det sängen för mig annars kanske jag somnar framför datorn.
Sov så gott allihopa! det ska jag göra:)


Morgan är ju bäst;)

Hellu igen!;p Jag tycker att Morgan är bäst:) Varje gång jag ser Carl Jan skrattar jag men han är så rolig haha!;D
 Vem tycker ni är bäst i Let's dance?:)


Let's dance

Tjenare!=) Sitter och kollar på let's dance:) Vi åt middag klockan 5 idag det blev kyckling,ris och curry sås förstås, det är ju inge gott utan curry sås;) Nä nu ska jag fortsätta kolla på let's dance
Ha en bra kväll!:)

30/1

Tjoo!;) Nu var det helg igen:) I skolan har vi bara tagit de lungt. Eftersom att jag inte har så mycket att berätta kan jag väl visa nåra bloggar som jag läser;)
http://elinaaandersson.blogg.se/
http://emmanelson.blogg.se/
http://jiggly.blogg.se/
http://takai.blogg.se/
http://sanddragustavsson.blogg.se/
http://saralantz.blogg.se/
http://olledittlilla.blogg.se/
http://moabernhardsson.blogg.se/ 
http://theshoppingdrug.blogg.se/
http://angelyangel.blogg.se/
Så det där får räcka;)

Skriver nog ikväll!


Semlor

Hejhej!:) Det gick en säkring i huset så ingenting har funkat men nu har mamma äntligen fixat så att allt funkar igen men det tog ganska lång tid;p Våra grannar kom över med semlor som dom hade bakat till oss vi har så himla trevliga och snälla grannar det är tur att vi har dom, dom ställer alltid upp och har våran hund när vi är på semester och sånt:) Och dom bakar jättegoda semlor!;D Oj vad klockan är mycket;o hinner nog inte skriva så mycket mera:(
Goodnight!
Tyckte den här bilden var så söt:) den är tagen från google

29/1

Hejsan hoppsan!=) Idag har vi jobbat väldigt mycket med europa, jag har valt italien så jag jobbar om italien det är faktiskt ganska roligt:) Snart är det helg, tycker att den här veckan har gått väldigt fort;o annars brukar jag tycka att veckorna är jättesega. Jag sitter och äter hälsofil och crunchy, det är väldigt gott!;) Vet inte vad jag ska skriva nu... men nu ska jag väl göra annat=p
Bye!


Läxaläxaläxaläxaläxa

Hej igen!=) Sa ju att jag skulle skriva ikväll;D sitter och håller på och göra skrivläxa, i fredags fick vi dra en lapp och så fick man en mening och min mening var: när min önskan gick i uppfyllelse och så ska man skriva en berättelse om det, faktiskt ganska roligt iaf mycket roligare än matte x) Jag skriver på datorn så lat som jag är så orkar jag inte skriva i skrivboken:) Nä nu måste jag väl fortsätta;p Eftersom att det här blir sista inlägget för ikväll så får jag väl säga godnatt=P
godnatt!<3

älskar den här nallen den är så söt^^<3

28/1

Hejhej! I skolan har vi jobbat med eroupa och andra saker hehe men kommer inte ihåg nå merxD Alla läxor ska vara klart till imorgon och jag ´är inte klar paniiik!;p När jag kom hem från skolan gjorde jag jordgubbs smoothie mumsigt;D Jag har blivit galen i smoothie, tur att det är nyttigt=) Nä nu måste jag väl plugga;/ Skriver säkert ikväll;)
Byyee!

<3 :)

Matte x(

Tjenatjena!;p Har ganska nyss gjort klart all matteläxa men fy vad jobbigt och tråkigt det är tycker jag iallafall;( Men det är typ för att jag är dålig i matte haha;D Jag önskar att vi hade engelska som läxa istället för matte, för engelska är mycket roligare:) Nä nu kanske det är dags för sängen för jag känner mig jättetrött men det beror nog på att jag klev upp ganska tidigt imorse, men först ska jag äta kvällsfika=)


27/1

Hejsan hoppsan alla söta!=) Idag i skolan hade vi geografi och gympa sen minns jag inget mer xD På gympan gjorde vi kinesiska muren, killer boll (stavning?:p) och nå annat men vet inte vad det heter;p Imorse var jag jätte seg på att få upp, jag ville bara ligga kvar i sängen hela dagen och sova:) Amanda fick jätteont i magen så hon åkte hem, hoppas inte att hon fått magsjuka! Krya på dig Amanda!<3:) Nä nu ska jag göra läxor, har väldigt mycket kvar att göra-.- Jag lyssnar på Poker face den är så bra jag kan aldrig bli less på den låten x) Nä nu måste jag göra läxor
Hejsvejs!

Snart har jag läst ut boken x)

Hellu!:) Haha jag har snart läst ut Hemligheten och det är nästan 300 sidor i den:) Jag är en boknörd tror ja men jag läser böcker typ varenda kväll;) Men jag älskar böcker och hemligheten är jättebra!=) Jag rekommenderar andra att läsa den:) Nä nu måste jag fortsätta göra lite läxor som sagt vi har mycket läxor i veckan;( Det är lika bra att jag säger godnatt nu för det här blir nog sista inlägget för ikväll jag är jättetrött;o men först blir det ju lite läxor.
Goodnight! :]


26/1

Hejsan svejsan allihopa!=) Nu är det måndag igen:o Vi har inte gjort något speciellt i skolan idag som vanligt;p på morgonen hade vi engelska och sen minns jag inte vad vi hade dom andra lektionerna haha x) Vi slutar 13.40 varje måndag och fredag annars går vi till halv 3;/ Vi har fått väldigt mycket läxa jag HATAR verkligen läxor och jag är nog inte den enda som gör det;) Vi hade skridskor på gympan idag och jag glömde täckbyxor igen typiskt mig som glömmer saker hela tiden! Imorgon har vi innegympa:) det är jättekul fast det beror på vad vi  gör för saker. Jag är med i en bokklubb och jag fick en bok idag, den heter Hemligheten och är skriven av Sophie McKenzie är det nån som har läst den?


Kyckling och pasta

Hej! Jag har för en stund sen ätit kyckling och pasta, det är otroligt gott!:) Det är redan söndag:o oj vad helgerna går fort! Nu vet jag inte vad jag ska göra kanske kolla på teve om jag inte gör det hittar jag väl på något annat
Ha en bra söndagskväll!=)

...

Jag funderar på att ha en frågestund, vad tycker ni?

Godmorgon!

Hejsan hoppsan!:p Har för ett tag sen vaknat och det är inte bra för att då kommer jag inte kunna somna ikväll;/ Helgerna går himla fort man hinner nästan inte med:o Jag skulle egentligen upp halv nio idag för jag och pappa skulle gå ut med Izidor så att mamma skulle slippa det så vi ställde väckarklockan på halv nio men det var bara pappa som vaknade av den och han försökte väcka mig men jag låg där som en död sill haha x) Men då får jag gå ut med honom vid 4 eller 5 tiden idag;p Nu ska jag göra något annat.
Bye!

Mera snygga kläder!

ASOS Contrast Button Through Dress
ASOS Contrast Piped Dress
ASOS Halter Neck Backless Mini Dress
Aqua Couture Asymmetric Bow Button Dress
ASOS Bow Tee
ASOS Polka Dot Chiffon Cami Top in the style of Nicky Hilton
ASOS Patti Indigo Slouch Boyfriend JeanNu kanske ni tror att det här är en modeblogg men det är det inte:) Men vad tycker ni om kläderna fina eller fula?=) Och alla kläderna kommer från www.asos.com

...

ASOS Polka Dot Chiffon Cami Top French Connection Spot DressHari Seduction Cotton Tee DressHej:) Alla dom här kläderna tyckte jag var jättefina, vad tycker ni om kläderna?

Chris Brown

Hej!=) Jag har nyss fått se på bilder och filmer på Chris Brown:) Åh vad häftigt det hade att  varit där för han är ju jättekänd:/ 
  Han äger på att dansa och sjunga;)<3

Love games

Hejj!=) Är hemma själv inte ens Izidor är hemma så då känns det ganska läskigt;( Vi hade inbrott för typ 3 eller 4 år sen men jag känner mig fortfarande rädd:/ Mamma är ute med Izidor och min bror är och åker skridskor, pappa är i östersund men är påväg hem men han kommer typ inte hem förän klockan 12 och min syster är som sagt i stockholm:p Men jag har låst dörren så då kan ju ingenting hända om ingen bryter upp dörren förstås!:o Haha nä sådär får jag inte tänka! Iallafall så sitter jag och lyssnar på Lady Gaga- Love Games den är jättebra tycker jag=) När mamma kommer ska hon göra smoothie muuums!:)
Ha en bra kväll!

23/1

Hej!:) Idag har det inte heller hänt så mycket men det är äntiligen helg!=) Jag har tagit hem en läxa som ska vara klar nästa vecka på torsdag men jag tänkte göra lite av den nu i helgen:p Imorgon kommer Sofhia hem (min storasyster) från stockholm och hon lovade att hon skulle ta massor med bilder=) Sen så skulle hon kanske hitta lite kläder åt mig där i stockholm:) Jag får säkert fina kläder, jag älskar hennes klädstil haha!:) Men så är det väl om man har en storasyster att man älskar kläderna eller? så är det för mig iallafall. Ska kanske kolla på Let's dance ikväll men jag vet inte.... smoothien som mamma gjorde igår var jättegod!=) Jag funderar på att göra smoothie istället för att äta godis, för smoothie är ju nyttigt och väldigt gott!=)
Bye

Smoothie

Hej!=) Jag tänkte göra smoothie (vet ej hur det stavas) för det var jättelängesen jag drack det, sist var typ i 3:an haha=)
Den här smoothien såg riktigt god ut!=) Efter att jag druckit smoothie är det bums i säng för mig;)
Goodnight!:]<3

Torsdag

Hej alla läsare!=) Igår lockade min storayster mitt hår och jag passar verkligen i lockar, kanske kan lägga upp en bild senare. Och jag har sovit med lockarna och dom har inte farit bort, jag trodde att dom skulle fara bort men icke det^^ Och alla i klassen tyckte att det var fint så ska nog börja ha lockar oftare:) Idag har det inte hänt något speciellt som vanligt. Ikväll ska min storasyster åka till stockholm och se Chris Brown live fuskigt!:( Jag vill också se honom live!:p Men nu ska jag göra engelska och gå ut med Izidor
Byyee!=)


Onsdag

Hej! Idag hade vi ju förhör och det gick inge bra för mig kunde nästan ingenting. Vi har jobbat med norden hela dagen typ och matte. På lunchrasten så höll alla killar på att fälla  oss tjejer hela tiden dom sparkade på smalbenen också så har säkert tusen blåmärken men vi var ju med så det får man ju tåla. Dom fällde Johanna fast hon sa sluta och dom typ sparkade henne i ryggen och hon mådde så dåligt att hon höll på att spy:( Och nu när jag gick hem så höll killarna på att fälla mig för det är nåra killar som går samma väg som mig hem från skolan så det var ganska jobbigt men nu blir det väl läxa och gå ut med Izidor som vanligt haha!;D
Heejdåå!=)

Godnatt!

Hej! Jag har för en stund sen gjort klart all jobbig matteläxa men det känns skönt att ha gjort bort det=) Jag har börjat bli som min storebror alltså att börja göra läxorna sent på kvällen, det måste verkligen ändras! x) Nä nu ska jag krypa ner i sängen med Norden vi har förhör imorgon, hoppas att det går bra! Oj vad trött jag blev!;o
goodnight! :]


Love me, leave me

Hejj!x) Idag i skolan har det inte hänt nåt speciellt som vanligt, på gympan hade vi typ samarbets övningar vi var indelade i olika grupper och i den gruppen jag var i gick det inte så bra och jag har världens dåligaste balans, så jag måste nog träna på min balans:) Jag lyssnar på Kat Deluna - Love me, leave me:) Men nu ska jag göra matteläxan och engelska och allt sånt där och sen gå ut med Izidor som jag gör varje dag:)
Byee! Kom ihåg att gärna skriva kommentarer!<3x]


Måndag

Hejhej!:) Idag har det väl inte hänt så mycket i skolan, vi gick till biblioteket och lånade böcker:) Jag lånade 5 st och den boken som jag just nu håller på att läsa är För bra för att dö den verkar jättebra!:) På gympan hade vi skridskor, killarna höll på att puttas och jag hade inga täckbyxor så jag blev jätteblöt det var inte så roligt, men jag borde ha haft täckbyxor;p Men nu ska jag läsa lite i För bra för att dö och sen blir det väl läxor och gå ut med Izidor;)
Boken handlar ganska mycket om mobbning men den verkar jättebra så jag rekommenderar andra att läsa den!:)

Goodnight

Hej igen! x) Jag har ätit 1 bit kladdkaka den var jättegod:) Jag har fortfarande inte sett the epic movie haha:) Och jag kan ju inte se den nu det närmar sig läggdags för mig=/ Då blir det kanske att se den imorgon om jag inte har för mycket läxa förstås! Så jag säger goodnight everybody!;)

Kladdkaka

Hej!=) Jag har inte sett the epic movie än haha;) Men jag får väl göra de snart jag och min syster har bakat kladdkaka eller den är i ugnen just nu!:) Så jag kan ju äta kladdkaka medans jag ser the epic movie:) Jag lyssnar på Kat DeLuna hon är bra på att sjunga:) Men nu ska jag titta till kladdkakan!
Byee!;D

The Epic Movie

Jag tänkte se the epic movie, det är tydligen en komedi eller? Är de nån annan som sett den och isåfall är den rolig som alla typ säger;p

Phish food

Hej!=) Det blev inget bakande, vi köpte b&j glass:) Jag tog phish food den var svin god!!:) :)

Tjejkväll!

Hej!:) Det blir nog tjejkväll ikväll eftersom att bror och pappa inte är hemma:p Har ätit lunch för nån stund sen, sen lunch I know;p Vi ska hyra film tror jag:) Det blir tacos till middag och sen efterrätten är kladdkaka som jag och min storasyster ska baka!:) Det här blir en riktigt myskväll!
Hoppas att ni andra också får en lika mysig kväll som jag eller kanske ännu bättre;)
Haha en gammal bild från sommaren 2007!;D

Skifix

Hej!=) Nu har vi varit på skifix, vi kom hem för ett tag sen och det var knappt nå folk så det gick fort=) Jag köpte skor också:) fox skor, tyvärr hittar jag ingen bild på google och min syrra vägrar att ta kort på dom:( Gissa vad hennes kommentar var när hon såg skorna: ÅH FY FAN VA FULA USCH JAG SPYR! men huvudsaken är väl att jag tycker om dom right?;)  undrar om jag och syrran ska baka kladdkaka hoppas det!=) Det skulle vara väldigt gott med kladdkaka ikväll:p
Ha en bra dag!:D

Fredag!:)

Hejhej!=) Idag klockan typ 4 elr halv 4 ska jag och mamma fara till skifix(stavning?) i boden och hyra slalom skidor till mig, för att jag inte kan ha dom gamla. Jag vill ha egna slalomskidor som mina syskon men dom är ju 17 och 14:p men mamma tycker att det ´är smartast att vänta tills jag har vuxit klart hon har nog rätt:) På påsklovet ska vi typ fara till Hemavan tror jag det var:)
1:a bilden: Igelkotten och Izidors ben haha;D
2:a bilden: Izidor och igelkotten:)
3:e bilden: Igelkotten inte så bra bild men jaja;p
4:e bilden: Igelkotten igen
5:e bilden: Sötnosen Izidor!<3:)
och den sista bilden jordgubbstårtan i sommras! Muuummsigt!<3:)

Torsdag

Tjena!:) Snart är det helg!=) Har väl inte hänt så mycket idag i skolan. Vi har fått lite fler läxor så det är väl bara att plugga>.< suck...  jag vill ha sommar!!:D Hatar den här kalla vintern det kändes som 20- grader idag;/ Jordgubbar är gött!;D<3

Bilder....

Hej!:D Jag hittade lite gamla bilder från Åre-07!Ni får nöja er med dom här bilderna!:P Nu måste jag gå ut med Izidor! Byyee!:)

Kladdkaka....

Hej igen!:) Jag gick in på en blogg och då var det en som hade bakat kladdkaka, jag blev jätte sugen på kladdkaka! MUMS!:D Jag ska nog baka en kladdkaka med syrran och brorsan i helgen:D Det var jättelängesen jag bakade en kladdkaka.
Kladdkaka

Bilden är tagen från google:P Mmm..kladdkaka:)


Tisdag

Hej!=) Nu har vi fått ännu mer läxa-.- Iaf så har det väl inte hänt så mycket idag, vi hade gympa idag också så då hade vi styrketräning och fick göra situps,armhävningar, plankan och andra saker:) Det var faktiskt ganska roligt. Idag i skolan var det spagetti och köttfärsås, haha jag rörde inte ens maten och jag äter aldrig skollunchen:p Och mamma har sagt att jag har blivit smalare om mina kinder och att jag kommer att få anorexia om jag inte äter;o Nä nu ska jag äta en banan och gå ut med Izidor och sen läxor!
Hejs:)


Guldbagge galan;p

Tjosan igen!;D Nu tänkte jag kolla på guldbagge galan:) Haha jag har inte gjort så mycket läxor men det är för jobbigt-.- Väldigt onödigt inlägg men hade bara lust att skriva:)


Måndag

Hej!=) I skolan har vi typ haft matte hela tiden, usch så tråkigt-.- Och vi har fått svin mycket läxor, vi har typ läxor hela veckan...suck. Sista lektionen hade vi gympa, och då fick johanna vara våran gympalärare det var jätte roligt för hon går i street dance så då hade vi street dance hela lektionen:) Det var väldigt roligt=) men det gick inte så bra först för jag kunde ju inte stegen så bra och så gick det rätt fort också:p Men killarna försökte inte ens dom höll bara på att säga att det är fjantigt ibland blir man bara så less på killarna i klassen. Här kan ni kolla på johannas söta blogg=) http://johannaaahh.blogg.se/  Men nu ska jag ta itu med alla irriterande och jobbiga läxor.
Byyee!;D

Bra låt

Hej!=) Jag köpte Ben&jerry's Caramel chew chew, den var faktiskt rätt god.  Men här kommer en bra låt=)
Paul van Dyk ft. Rea Garvey 'Let Go' Paul van dyk ft. Rea Garvey Let go:)
Ha en bra kväll allihopa!

Saturday

Tjoo!:) Idag har det väl inte hänt så mkt, sov till 12 idag inte bra jag måste verkligen bli bättre på att lägga mig tidigare på kvällen och inte sova så länge på morgonen. Jag har varit ute 2 ggr med Izidor idag haha så han måste vara väldigt glad för det:p Jag åt nyss fläskkotletter och pommfrite, inte världens godaste kött men det gick ju att äta;p Snart ska jag, mamma,brorsan och syrran fara och köpa ben&jerry's glass muuumms!:D Vad ska ni göra ikväll?:)

Fredag!

Hej!:) Jag sa ju att jag skulle skriva igår efter att jag hade sprungit men det blev inget för vi for ut vid åtta och sprang och vi springer runt vattnet som tar en timme så klockan var nio när vi kom tillbaka och så skulle jag stretcha, duscha och äta kvällsfika sen direkt i säng för jag var jättetrött eftersom att jag hade klivit upp tidigt på morgonen aja nog om det;p Härligt med helg!;D I skolan gjorde vi ett test som heter sveriges smartaste barn de var olika frågor man skulle svara på men jag kunde typ inga elr några stycken kunde jag haha så jag är nog inte så smart^^ Ikväll är det ju let's dance, man måste ju bara se det=) Nä nu funderar jag på att gå ut med söta izidor eftersom jag gick ut med han vid halv 8 imorse men jag var tvungen att gå ut med honom för pappa lovade att han skulle skjutsa mig till skolan om jag gjorde det  hahah men jag gjorde det inte bara för det det är roligt att gå ut med sin hund=)
Heejddåå!:)

Skolan

Tjenare!:) Första dan i skolan nu efter lovet var väldigt jobbig. Jag gick och la mig 11 igår typ, men jag låg vaken till 3 och så skulle jag upp halv 7, jag var inte liite seg;p Vill ni höra något skrämmande?^^ Våran lärare sa att om typ några veckor kommer vi att ha nationella prov! läskigt va? haha jag tycker att det låter läskigt;D Vi hade gröt idag till lunch i skolan, det var typ klumpar i den och den smakade inte så gott heller. Aja nog om skolan. Ikväll ska jag och mamma ut och springa igen=) Jag kommer att ha jättebra kondis när jag har sprungit massor med gånger:) Nu finns det inte så mycket mer att säga.
Tjosan:D


Goodnight

Grammis galan är ganska roligt att kolla på;p Men när det är slut är det bara att hoppa i säng för mig:( Jag kommer att ha jättesvårt att somna men jag får väl läsa nån bok så att det blir lättare att somna:) Jag lovar att jag kommer att vara jätteseg att få upp haha;D Aja godnatt! dream sweet dreams xP


Grammis galan

Hej!=) Jag sitter och kollar på grammis galan på kanal tv4 om nån annan också vill se det:) Just nu är det reklam men jag tror att det börjar nu!!!:P

Imorgon börjar skolan-.-

Hej alla sötingar=) Vad kul att  jag har fått ännu fler läsare:) Igår hade jag sagt till mamma att väcka mig strax före nio innan hon skulle till jobbet, men nu imorse när hon väckte mig så blev jag bara sur och så somnade jag om och nu ikväll kommer jag att inte kunna somna-.- vad less jag blir! Egentligen känns det inte så jobbigt att skolan börjar igen och jag går ju bara i 2 dagar och sen så är de helg igen:) Men nu ska jag läsa bloggar.
Bye=)


Meet The Spartans

Tjoo!=) Såg nyss en film med min bror och syster den hette meet the spartans:p det var en komedi, men man måste nog ha en konstig humor för att tycka att den är rolig tror jag. Är det nån annan som har sett den?

Tio små moppepojkar

Hej!=) Jag lyssnade precis på Doktor Alban Tio små moppepojkar haha:P den är ju väldigt gammal;) Men nu ska jag äta fruktsallad&glass. Enjoy!;p
4.0 ^^
 
 Dr. Alban - Tio små moppepojkar
 

Izidor:)<3

Hej jag tänkte bara visa en bild på min hund=) fast det är typ en gammal bild från förra sommaren;p Visst är han söt?:) Ni ska få gissa vad det är för ras;D

Filmdagen:p

Tjatja! Idag har det inte hänt så mkt för det mesta har jag sett film och lyssnat på musik:) Först såg jag Taken den var bra och hemsk:p sen har jag sett Disturbia det är andra gången jag ser den:) den är ganska läskig:P Och nu ska jag och min storasyster se på mamma mia tror jag:p Det här blev ett väldigt tråkigt inlägg:p men aja;p
Hörs senare!=) 

Chris Brown ft. Keri Hilson Superhuman

Tjenare!:) Jag ser att jag har fått svin mkt läsare:) Så välkommna alla nya läsare=) Jag vaknade typ 12 idag som sagt jag har verkligen vänt på dygnet:p jag åt lunch och gjorde inte så mkt men klockan 4 for jag ut och sprang med mamma i en timme=) Det kändes verkligen att jag inte hade sprungit på länge så det blev lite kämpigt:p och sen så duschade jag. Jag har kvar ganska mkt av min ben&jerry's glass så den kanske jag kan äta upp ikväll mums!:) Men här kommer en jättebra låt det är Chris Brown ft. Keri Hilson Superhuman=) Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman HQ Official Music Video  Vad tycker ni om låten?
 

Release me

 Agnes Carlsson - Release Me - Official VideoHej igen:p Jag tänkte bara visa en jättebra låt ni kanske redan hört den=) Och det är ju en riktigt bra danslåt också:D Vad tycker ni om låten?:)

Ben&jerry glass=)

Heej!:D Jag köpte ben&jerry (stavning?) glass ist för godis=) Det är första gången jag smakar half baked den var faktiskt rätt god=) Men imorgon då ska jag ut och springa med mamma kulkul!:D mummma!^^
Ha en bra kväll allihopa!=)

Körslaget!

Hejhej!=) Det blev inge springa runt vattnet för mamma skulle göra nå annat:@ Men körslaget börjar nu! Måste se måste se!:D Skriver säkert senare:)

Lördag=)

Hej alla söta läsare:) Jag sov till halv ett idag ojojoj! jag har verkligen vänt på dygnet:p Snart ska nog jag och mamma fara ut och springa!:D Senast jag sprang var i sommras:p sen ska jag börja spela tennis med pappa också:) tjohoo!:) Nu blir det hårdträning för mig:p Till middag kommer vi äta tacos mums! Tacos är den perfekta lördagsmiddagen;) Vad ska ni söta läsare äta för middag idag?:)

Hm..

Tycker ni att jag ska ha en frågestund?:)

Godmorgon!

Hej alla sötnosar:p Jag vaknade typ vid 9 men jag låg kvar i sängen ett tag:) Usch jag drömde mardrömmar inatt:/ Iaf jag hörde nyss Agnes nyaste låt Release Me den var bra:) Hm....jag funderar på om jag ska ha en frågestund nån gång för jag älskar att svara på frågor=) Men jag tänkte visa lite bloggar jag läser.
http://jiggly.blogg.se/
http://aagnesb.blogg.se/ 
http://angelyangel.blogg.se/ 
http://alltidhelene.blogg.se/  Det här var några stycken;)
http://liiinneaah.blogg.se/
http://feelle.blogg.se/
http://saralantz.blogg.se/ 
Ha en bra dag!:)

Det okända

Hej! Jag sitter och kollar på det okända, det handlar typ om andar och sånt så de är jätteroligt att se på de:) de är på tv4 plus om nån också vill se de=) Men nu börjar de igen!:)

Gott nytt år!:)

Hej!:) Nu har vi varit ute och smällt smällare och raketer fast det kanske är samma sak eller?:p vi såg också inne i stan när dom smällde de var skit fint=) tyvärr tog jag inga bilder för jag är så dålig på att ta bilder:p men de var nog någon annan som tog bilder så jag kanske kan visa nåra senare=) Nu ska jag dricka äppelcider mums!:D Och än en gång gott nytt år!!!! Nu är det år 2009 tjohoo!;D

RSS 2.0