Usch vilket väder!

Hejhej!:) Usch, vilket väder alltså det blåser jättemkt;o Jag var nyss ute med hunden var tvungen att gå ut med honom och då höll jag typ på att blåsa iväg XD Ikväll ska vi ha typ 15 st människor här kulkul=) Sen ska vi väl smälla raketer och sånt:) Gott nytt år allihopa!:)

Söndag

Leona Lewis - Forgive Me Hej! Den här låten har jag lyssnat på ganska mkt men det är ju för att den är så bra=) Ni har säkert hört den=)

Farmor&Farfar:)

Hejhej!=) Idag har jag inte gjort så mkt jag sov typ till 12 idag så jag sov bort nästan hela dagen;p Det va lunch på bordet när jag kom ner så de blev som en lunchfrukost^_^ vid klockan 3 for jag och familjen till min farmor och farfar för att min farfar nyss fyllde 80 år=) Vi åt tårta och fikade å sånt. Jag,min storebrorsa och storasyrra såg på jönssonligan cornflakespaketet haha den är så bra!:D Sen åkte vi hem och jag gick ut med våran hund Izidor och sen har jag inte gjort så mkt:)

Hejs!


God jul allihopa!=)

Hejhej=) Förlåt förlåt för det dåliga uppdateringarna elr va de heter:) Jag fick iaf massor med snygga kläder precis vad jag hade önskat mig=) Jag blev jättenöjd över alla presenter. Min 87 åriga mormor var här också det var jätteroligt fast det är hon varje jul=) Var det nån som såg tomten är far till alla barnen?=) det gjorde jag och min familj iaf även fast vi har sett den typ 1000 ggr;) Aja nu ska jag typ titta på tv och mysa med familjen:)
Jag önskar er alla som läser det här en riktigt god jul!:)

ÄNTLIGEN JULLOV!!

Tjenare! Äntligen jullov=) Gud vad skönt. Slippa all skola och sånt skit x) Ville bara skriva de;)
Heejsx]


Snart är det jullov!=)

Hejhej! Jag har varit i skolan idag, sista lektionen fick vi se film och äta popcorn=) Fast filmen var inte så bra den hette typ vinnare eller förlorare.  Men de var mkt bättre än en lektion:) sen efter att vi sett klart filmen slutade vi. När jag kom hem så gick jag ut med Izidor. Och de är verkligen livsfarligt att gå ut här i luleå för de är svinhalt! Tänk om man skulle ramla och slå huvet då skulle man ju spräcka skallen usch! Förresten jag fick en tidig julklapp av min storasyrra=) de var en parfym fast jag vet inte om jag kommer andvända den så mkt för jag är inte en sån där person som har parfym.
http://www.cederroth.com/temp/849498999.png  där är en länk som ni kan klicka på om ni vill se hur den ser ut:p det är den första alltså den svarta:p
Hejjjjs=D

Hej=)

Tjenatjena! Igår på natten hade jag 40 graders feber så jag kunde inte sova det var svin jobbigt=/ Så jag var hemma från skolan och de har jag varit idag också. Men jag ska nog till skolan imorn. Jag har inte gjort så mkt mest vilat och sånt. Jag har inte så mkt att berätta:p Men jag skriver nog imorn efter skolan:)
Hejs xD


Sunday!

Tjoo!=) Imorse när jag vaknade hade jag svin ont i huvet det kändes som att mitt huve skulle explodera de gjorde så ont så att jag höll på att börja grina :( men jag tog en alvedon och åt lite mat så då gick de över=) Men nu har jag en jätte jobbig hosta=/ Jag har blivit smittad av min pappa och brorsa. Men man kan ju inte skydda sig från att bli smittad om man bor i samma hus. Och så hade jag feber men den har gått över:) Så jag kanske kan gå till skolan imorn, vi kommer ha en vikarie som heter Ullrik hela veckan. Tydligen har vi haft han i svenska men jag minns inte honom:s och alla säger att han är jättesträng. Jaja nu ska jag kolla på tv elr ngt.
Hejsss x)

=)

Här kan ni kolla på min kompis blogg: http://johannaaahh.blogg.se/  hennes blogg är jättefin tycker jag:)

Äntligen fredag!

Hello!=) Idag är de idol:) jag hejar på kevin för han har en sån jäkla bra röst:) Min pappa har också blivit förkyld, typiskt nu kommer ju alla att bli smittad gud vad irriterande=/ De där kanske inte va så intressant men jaja:p Vad ska ni andra göra ikväll? Se på idol som jag kanske?=D Hittade ingen bra bild men skitsammax)


Torsdag

Tjaa!:) Tänk vad veckorna går fort;o Idag har vi fått julpyssla i skolan de är skitkul!:) Det blev pizza idag till middag, not good:p Imorn äre ju idol. Jag hejar på Kevin såklart!:) Alice är också jättebra. Men jag tror att Kevin vinner allt för att haha jag vet inte. Vem hejar ni på i idol?=) Men nu ska jag ta hand om min sjuke storebror^^
Pussar till er alla^^

Abba:)

Hello!:p Jag glömde berätta att idag i skolan hade vi redovisning av gamla artister:p jag och 2 kompisar hade abba som redovisning:) Hehe abba har ju jätte bra låtar faktiskt=) Abba:) Kanske inte så bra bild men jaja^_^ jag tog den från google;p

Tisdag.

Tjaaa!=) Idag har jag varit med min bästa kompis Alice<3:) Vi var ute och gjorde nånting minns inte vad haha=P Nu börjar jullovet närma sig!!!=D Jag längtar tills jag får öppna mina julklappar!:D De ända som jag önskar mig är kläder och typ pengar=) Min brorsa har typ fått magsjuka och jag hoppas VERKLIGEN att jag inte får de men risken är stor att jag kommer bli smittad eftersom vi bor i samma hus skit också=/ Men nu ska jag gå ut med Izidor, jag älskar att vara ute med Izidor men inte om de är jättekallt elr om de är dåligt väder. Skriver kanske senare=)
Kramar till er alla=)

Varför kommenterar ingen?

Hejhej igen!:P Jag fattar inte vrf ingen kommenterar:s Man kan väl iaf skriva: Hej vilken fin blogg du har!:) elr nåt sånt:) För de skulle va väldigt kul om nån kommenterade=) Ska göra läxan nu.
tjosan;)

Twilight

Tjenare!:) Åh jag blir sugen på att se twilight haha jag sitter och kollar på trailern om och om igen^_^ Min syrra har sett den typ 3 gånger fuskigt:/ Jag har läst Om jag kunde drömma och Ljudet av din röst:) Men jag kanske kan gå och se den med mamma i helgen hoppas de!:D Nån som har sett Twilight? Och isåf vad tyckte ni om filmen?=) 

Tisdag

Hej! Har nyss varit ute med Izidor=) De är rätt kallt 10,4- grader så de va inte så konstigt att jag frös om händerna:p Idag i skolan hade vi slöjd först på morgonen, jag går i träslöjd. En som heter Mikael är knäpp han höll på att sparka mig på benen hela tiden så att jag fick sår;s Sen hade vi en kort rast och sen slöjd igen å sen en lektion å sen lunch å sen slutade vi=) Oj de där blev lite konstigt^^ Jag tror inte att jag har så mkt mer att skriva nu;p
Hejsx]<3
Ps. Jag har sett att jag har fått lite fler besökare:) men vrf kommenterar ni inte?:)

Har ont i huvet;/

Hejsan hoppsan!=) Idag har de varit lugnt i skolan så de har varit roligt att va i skolan idag=) Ikväll så hade vi en uppvisning för alla föräldrar om våra engelska familjer och storyline. Jag blev så nervös att jag började skratta när jag skulle berätta så de kändes som om jag förstörde allt^_^ Vi fikade lite å sen skulle man åka hem. De är faktiskt roligt att man har sånna där kvällar att man ska vara på skolan och visa upp för föräldrarna=D Imorn slutar vi efter lunch yey!(y) :) Jag fick ont i huvet för ett tag sen men jag har tagit en alvedon så jag hoppas att de går över snart och att jag inte håller på att bli sjuk:/ min kompis har fått vinterkräksjukan usch stackars henne:( Och jag hoppas verkligen att jag inte får den! Men nu ska jag nog gå och vila elr nånting så att huvudvärken går bort.
Tjosan=P

Har slingat håret:)

Tjatja!:D Jag har slingat blonda slingor nu de blev skitsnyggt!:) Men jag måste typ göra de nån mer gång för de blev inte så mkt blonda slingor men man ser att jag har de iaf:) Nu ska jag och min familj äta tacos mumsigt=) Vad ska ni andra göra ikv?=) Själv ska jag nog bara tare lungt och se stjärnor på is;)
Baibai:)

Nu är de helg:)

Hejsan hoppsan!:) Japp nu är de helg härligt:) Ska kanske på stan i helgen om nån kompis vill följa hoppas de:) Iaf så kanske jag ska färga håret oxå woho:) Gud vad irriterande de är när det är så halkigt:/ Min syrra har ganska nyss lockat håret på mig å de är första gången i hela mitt liv jag har lockat mitt  hår haha=) Men de blev jättefint:) Nu ska jag va social på msn elr se idol elr ngt;)
Kram:p

Torsdag

Hejsan!:) Nu har jag inte bloggat på nåra dagar:p De har inte hänt så mkt idag. Blää snart måste jag gå och sälja sockar för vi behöver pengar till våran klassresa. Dom flesta som frågar va de kostar tycker de är dyrt de kan jag nog hålla med om. 3 st par elr var de sockar? kostar 100. Iaf är de snart helg ju!:) Vi håller på att göra om toaletterna och så ska vi bygga ut också:D de kanske blir klart före jul och jag kanske tar bilder på toaletterna sen så får ni se hur snygga de blev=) Nä nu ska jag nu gå ut med våran hund Izidor haha luleå hockeybjörnen heter ju Izidor^^ Gud vad han gnäller! Så nu ska jag nog gå ut med honom:) Bloggar säkert nån annan dag;)
Kram;)


RSS 2.0